top of page
image.png
sandra.png
image(1).png

stockholm

Lokalförening

Stockholm har öppna träningar och tar emot förfrågningar för prova-på-tillfällen. Stockholm samarbetar med Medborgarskolan i sina öppna träningar.

Nedan kan du läsa mer om styrelseledamöterna Aino, Sandra och Julie!

streck_trans.png

Styrelsen presenterar sig!

 

Aino Ravandoni – ordförande

"Jag heter Aino Ravandoni och är 37 år gammal. När jag kom tillbaka från föräldraledigheten i februari började jag jobba som administrativ assistent på Mikamottagningen, Socialförvaltningen. 

 

Mina intressen är att dansa, vara på min kolonilott, resa och att umgås med familj och vänner. Jag tror att vår värld skulle vara en mycket bättre plats om vi alla skulle våga agera mot situationer av förtyck i vår vardag, små som stora. För att våga ingripa och bli bra på att göra det måste vi öva. Genom att vara aktiv i Vardagens civilkurage Stockholm vill jag var delaktig i att kunna erbjuda regelbunden träning i civilkurage."  

 

Julie Aobadia - kassör

"Ombudsman, som förutom att umgås med nära och kära har ett stort intresse för musik och nästan allt som är kulturellt på något vis. Är med i Vardagens civilkurage för att jag tycker det är viktigt att våga stå upp för både sig själv.  Och människor runt omkring mig, som kanske inte alltid har möjlighet att göra det själv. "

Sandra Häggström - vice ordförande
Jag heter Sandra Häggström och arbetar som samordnare för finskt förvaltningsområde i Järfälla kommun. Det innebär att jag får arbeta med nationella minoritetsfrågor, speciellt gentemot den sverigefinska nationella minoritetsgruppen. I uppdraget ingår också arbete med demokrati- och människorättsfrågor. Love it!  

 

Fritiden tycker jag om att spendera med nära och kära, plocka bär/örter ute i naturen, uppträda med kantele som är Finlands nationalinstrument, lära mig nya saker och att besöka ställen där jag aldrig har varit tidigare. Jag har engagerat mig i Vardagens civilkurage för att jag vill vara en del av att skapa ett bättre samhälle som står upp för allas lika värde. Genom att agera mot orättvisor genom civilkurage kan jag göra en praktisk skillnad för en medmänniska.   

Vi är glada att höra ifrån dig, så tveka inte att kontakta oss på stockholm@vardagenscivilkurage.se

bottom of page