top of page

Hjälp oss utveckla klimatprata.se!

Vad möter du för svårigheter i dina klimatsamtal? Och hur hanterade du de? Vilka samtalstekniker kan vi använda när svårigheter uppstår? Vi söker nu klimatpratare för att utveckla texter om klimatsamtal på klimatprata.se

Onsdagen den 6 maj kl 17.00-18.00 kommer vi ha en digital träff där vi pratar om svårigheter i klimatsamtal med utgångspunkt på svårigheter vi kan möta i klimatsamtal. Finns det något som kan utvecklas här? Fördjupas? Finns det samtalstekniker du saknar? Vi kommer också att prata om hur klimatprata.se används eller kan användas i vardagen.

Vill du hänga med? Klart du vill! Både nya och gamla läsare på klimatprata.se är välkomna, och deltagare som tränat med oss i våra civilkurageträningar.

Du anmäler dig till vardagsklimatet@vardagenscivilkurage.se och behöver ha läst delen om svårigheter i klimatsamtal innan vi träffas.

Mer information om träffen finns på i vårt Facebook-event.

Vi kommer ha flera digitala träffar träffar med olika teman och fokus. Den här träffen kommer i första hand fokusera på textinnehåll, och då främst sektionen om svårigheter i klimatsamtal. Du kan vara med på flera eller enstaka tillfällen.

bottom of page