top of page

Hjälp till med medlemsvärvning!

Under de sista åren har vi provat en massa olika strategier för medlemsvärvning och en som har visat sig väldigt effektiv har varit att SMS:värva! :)

Det går till såhär: Ni messar en eller flera vänner och frågar om de vill bli medlemmar i VC (exempel på text finns här nere). Säger de JA!! ber ni dem om deras födelsedatum och mejl. Och tackar för deras insats så klaart!

När ni har en eller flera vänner som vill bli medlemmar skickar ni deras namn, efternamn, födelsedatum, mobilnummer, ort/stad och mail till Itza Orozco (ansvarig för medlemsvärvning) så att hen kan föra in dem i vår medlemsregister. Tänk inte att “en är för lite”! Värvar ni EN så är det suuuper värdefullt och bidrar mycket just nu!

Itzas mail: itza@vardagenscivilkurage.se

Viktigt! Tänk på att vi först och främst behöver värva personer som är mellan 6-25 år! :)

Exempel på SMS ni kan skicka

Hej! Jag är med i en organisation som heter Vardagens civilkurage och vi behöver 1000 medlemmar för att få ekonomiskt föreningsstöd. Organisationens kärna är träningar där en övar på att ingripa i situationer som är förtryckande eller orättvisa. Det är helt gratis att bli medlem och innebär för dig bara ett nyhetsmejl i månaden men för föreningen är det värdefullt!! Vill du hjälpa till och gå med?

(svar: Jaa!! Gärna!)

Ja perfekt, behöver bara din mejl och födelsedag så fixar vi det! TUSEN TACK!

bottom of page