Aktionsgrupp i Malmö

April 12, 2019

Vardagens civilkurage Malmö startar äntligen en aktionsgrupp! Några av våra medlemmar har länge tänkt på att starta en aktionsgrupp, och nu har det hänt.

 

Planen är att gruppen under 2019 kommer ses vid ett par tillfällen. Fokus kommer ligga kring praktisk aktionsträning utifrån ickevåld, performativitet, rekursivt, civil olydnad mm. Vi planerar också att träningen görs med fokus på en eller flera aktioner som ska utföras framöver. Medlemmar och aktiva från alla lokalföreningar är välkomna att delta i våra aktiviteter.

Vill du veta mer och bli uppdaterad om gruppens framtida arbete? Mejla till jens@vardagenscivilkurage.se och lämna namn, mejl, telefonnummer och vilken lokalförening du är aktiv i. När aktionsgruppen har aktiviteter kommer du att bli informerad.

 

För en jämlikare värld!

 

Jens, Vardagens civilkurage Malmö

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Gratis 2020!