top of page

Värva 15 personer – Gå på bio med en vän!

Vi är en ideell förening som behöver kunna betala för lokaler, utbildningar, resor och en massa andra saker. Därför behöver vi söka pengar varje år. För att vi ska kunna söka pengar från myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor så behöver vi ha 1000 medlemmar som är mellan 6-25 år gamla varje år. Det betyder att vi behöver 167 medlemmar till innan den 31 december 2018. Värvar du 15 nya medlemmar bjuder vi dig och en kompis på ett biobesök.

Värva 15 medlemmar - Gå på bio

Att bli medlem i Vardagens civilkurage är gratis och varar till den 31 december varje år, sedan måste medlemskapet förnyas om en vill fortsätta vara medlem. Du kanske träffar många personer varje dag som är mellan 6-25? Om du värvar 15 personer som är mellan 6-25 år innan den 15 december bjuder vi dig på två biobiljetter! Du gör såhär:

1. Berätta för vänner, bekanta, klasskompisar och andra du inte

ännu känner om vad Vardagens civilkurage är och vad vi gör.

2. Vill de bli medlemmar, se till att de registrerar sig här.

3. Mejla till info@vardagenscivilkurage.se och berätta vilka femton nya medlemmar du, eller kanske du och en kompis, värvat. Vi

skickar två biobiljetter till dig <3

Tillsammans kan vi bli 1000 medlemmar och få ekonomiskt stöd nästa år! Oavsett om vi värvar femton eller tre personer. Alla räknas!

bottom of page