top of page

Medlemometern oktober

Medlemometern tickar på och idag har vi över 800 medlemmar! Linnea ringde upp vår 600e medlem och ställde några frågor.

Hej! När/hur länge har du varit medlem i föreningen?

Två-tre år, minns inte exakt.

Hur blev du medlem?

Jag träffade en lokalsamordnare i Göteborg på en workshop. Tyckte det var intressant, blev medlem och sedan tränare.

Varför är du medlem?

Jag tror det är viktigt att våga utmana sig själv även när situationer känns svåra. Det finns också något intressant och inbjudande i det. Det var det som jag fastnade för i träningen och sedan gjorde att jag ville bli tränare.

Vad vill du hälsa till andra medlemmar?

Alla gör ett jättebra jobb. Det finns en stark kraft i att hjälpa varandra i vardagliga situationer. Det är fint att alla är med och vill vara en del i att skapa en bättre värld.

Under sommaren pågick också en medlemsvärvningskampanj där en kunde vinna biobiljetter! En av dem som deltog i denna var IdaLisa. Linnea ringde också upp och ställde några frågor.

Hej IdaLisa! Du lyckades värva 15 personer i somras. Wow! Vad är ditt bästa tips?

Först och främst att vara tydlig med att det inte kostar något och det finns inga krav på medlemskapet. Också att man får ett nyhetsbrev med mer info om föreningen, inbjudningar till tränarutbildningar och mer information om vad som händer i sin lokalförening. Jag brukar också visa var medlemslistan finns och att det tomma rader att skriva upp sig.

Varför deltog du i kampanjen?

Jag vill att Vardagens civilkurage ska kunna fortsätta sin verksamhet men också att det ska kunna funka lika bra med ideella krafter som när det funnits anställda på vissa platser.

Har du varit på bio än?

Haha nej, jag tycker att det är så tråkigt att gå på bio, men min sambo tycker om att gå på bio så om han föreslår en bra film ska jag bjuda honom.

Vad vill du hälsa till andra medlemmar?

Till alla nya medlemmar vill jag hälsa välkommen till världen mest fantastiska organisationen och till alla tidigare medlemmar vill jag hälsa att det är så kul att göra det här ihop med er!!

bottom of page