top of page

Värva 8 eller 15 nya medlemmar – Få biobiljetter

Det är långt kvar till hösten men vad passar inte bättre i höstrusket än en bio? Vi är en ungdomsorganisation som behöver ännu fler medlemmar för att kunna få ekonomiskt stöd i framtiden. Det kan du hjälpa oss med!

Du som medlem kan hjälpa oss att värva i sommar och se till att det sprids mer civilkurageträning. Värva åtta personer mellan 6-25 år och få en biobiljett. Värva femton personer och få två biobiljetter! Kampanjen gäller till och med den 15 augusti 2018.

Hur gör jag?

  1. Medlemskap i Vardagens civilkurage är gratis. En person kan bli medlem om en vill stötta vår verksamhet och tycker att vi gör bra saker. En blir också inbjuden till våra aktiviteter genom nyhetsbrevet som kommer en gång i månaden (en kan välja att avregistrera sig).

  2. Personen du värvar ska fylla i detta medlemsformulär, och fylla i att det var du som värvade dem (under ”värvad av”)

  3. När du vet att du värvat 8 eller 15 personer, skicka ett mejl till info@vardagenscivilkurage.se med dina kontaktuppgifter så skickar vi biobiljetter till dig.

bottom of page