top of page

Medlemometer 2018

Från och med nu kommer ni att kunna följa hur medlemsantalet i föreningen stiger i vår medlemometer. För var 100e person som blir medlem så kommer medlemometern att stiga en grad. I den första mätningen kan ni se att vi redan i början av februari har över 500 medlemmar!!

Denna månaden har vi kontaktat två av våra 100e medlemmar under 2018 för att fråga lite om deras medlemskap. Här kommer en miniintervju med Måns Lindholm Berlin som blev vår hundrade medlem i år.

Hej Måns! När blev du medlem första gången i Vardagens civilkurage?

Jag blev medlem för några månader sedan eller kanske ett år sen.

Hur blev du medlem?

Blev kontaktad av vänner som är aktiva inom Vardagens Civilkurage.

Varför är du medlem?

Det är en viktig organisation och det finns inte många som fokuserar på civilkurage.

Vad vill du hälsa till andra medlemmar i föreningen?

Engagera dig så mycket som möjligt!

Här kommer en miniintervju med Linnes Södersten som blev vår 400e medlem 2018.

Hallå Linnea! Hur länge har du varit i Vardagens civilkurage?

Sedan den 2 februari 2018.

Hur blev du medlem?

Jag träffade er på hälsningsgillet i AF-borgen i Lund

Varför är du medlem?

Efter att ha pratat med er i några minuter på hälsningsgillet tyckte jag att det verkade som ni drev en bra verksamhet som kändes viktig. Jag bestämde mig då för att gå med för att visa mitt stöd och få er möjlighet att växa som organisation. Hittills har jag inte varit aktiv på något sätt i övrigt men jag skulle kunna tänka mig att eventuellt göra det framöver.

Vad vill du hälsa till andra medlemmar i föreningen?

Fortsätt att göra en bra insats så kan vi tillsammans göra skillnad!

Tack till Måns och Linnea för att vi fick prata med er!

bottom of page