Från och med nu kommer ni att kunna följa hur medlemsantalet i föreningen stiger i vår medlemometer. För var 100e person som blir medlem så kommer medlemometern att stiga en grad. I den första mätningen kan ni se att vi redan i början av februari har över 500 medlemmar!!

Denna månaden har vi kontaktat två av våra 100e medlemmar under 2018 för att fråga lite om deras medlemskap. Här kommer en miniintervju med Måns Lindholm Berlin som blev vår hundrade medlem i år.

Hej Måns! När blev du medlem första gången i Vardagens civilkurage?

Jag blev medlem för några månader sedan eller kanske ett år sen.

Hur blev du medlem?

Blev kontaktad av vänner...

Lördagen den 24 mars kan du träna civilkurage hela dagen i Malmö. Ett tillfälle för dig som gillar att delta på våra civilkurageträningar att maxa träningen till en heldag!

Om du deltar på utbildningsdagen och vårt årsmöte dagen efter så står Vardagens civilkurage för resa till och från Malmö. Bättre kan det inte bli! Om du vill anmäla dig till utbildningsdagen och träna civilkurage hela dagen, anmäl dig via denna länk.

Äntligen släpper vi vårt metodmaterial: Boken INGRIP! – En handbok i vardagligt civilkurage! Här finner du inbjudan till att delta lördagen den 24 mars kl 19.00-21.30 i Malmö. För dig som är intresserad av civilkurage och civilkurageträning.

När: Lördag den 24 mars kl 19.00-21.30

Var: Rolfsgatan 7b, Malmö

Vardagens civilkurage startades 2015 med stöd av allmänna arvsfonden. Projektets mål var att hålla civilkurageträningar för barn, ungdomar och unga vuxna. Sedan 2015 har vi hållit i över 200 träningar med över 1000 deltagare i åldrarna 15-25 år.

Boken “Ingrip – En handbok i vardagligt civilkurage” är ett metodmaterial skrivet av projek...

Please reload

Please reload

Taggar

Gratis 2020!